Фирма "АТIК АГРО", совместно с профкомом ПРМТУ, обогащается за счет средств профсоюзных взносов и полученной выручки, т.к. профком выплачивает зарплату работникам столовой, затем повторно берет деньги с тех же членов профсоюза уже за еду, приготовленную работниками столовой по завышенным ценам.

В ближайшее время мы покажем на сайте меню с ценами портовской столовой и одной из столовых центра Киева.

ПОЛНЫЕ сведения по атик агро

Детальна інформація про юридичну особу
Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АТІК АГРО"
(ТОВ "АТІК АГРО")
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Назва юридичної особи "АТІК АГРО"
Ідентифікаційний код юридичної особи 37077262
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 87000, Донецька обл., Нікольський район, селище міського типу Володарське, ВУЛИЦЯ ПУШКІНА, будинок 13
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ГОРЯЧКІН ОЛЕКСАНДР ГЕННАДІЙОВИЧ
Адреса засновника: 87554, Донецька обл., місто Маріуполь, Жовтневий район, ПРОСПЕКТ БУДІВЕЛЬНИКІВ, будинок 150, квартира 14
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 1770.00

ГОРЯЧКІН ТІМІР ОЛЕКСАНДРОВИЧ
Адреса засновника: 87534, Донецька обл., місто Маріуполь, Приморський район, ПРОСПЕКТ БУДІВЕЛЬНИКІВ, будинок 37, квартира 48
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 660.00

ІСАЄВСЬКИЙ ВІТАЛІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ
Адреса засновника: 71100, Запорізька обл., місто Бердянськ, ВУЛИЦЯ ГАЙДАРА, будинок 11, квартира 112
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 570.00

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - ГОРЯЧКІН ОЛЕКСАНДР ГЕННАДІЙОВИЧ, УКРАЇНА, УКРАЇНА,87537, ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ, МІСТО МАРІУПОЛЬ, ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОН, ПРОСПЕКТ БУДІВЕЛЬНИКІВ, БУДИНОК 37, КВАРТИРА 44
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 3000.00
Дата закінчення формування: 25.11.2011
Види діяльності Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи УСТЮЖАНІНА ЛЮДМИЛА ЯРОСЛАВІВНА - керівник з 04.06.2013 (не має);

УСТЮЖАНІНА ЛЮДМИЛА ЯРОСЛАВІВНА - підписант з 04.06.2013 (не має)
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" Дата запису: 03.09.2010
Номер запису: 1 240 102 0000 000462
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи Володарська районна державна адміністрація Донецької області
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 06.09.2010

МАНГУСЬКА ОДПI ГУ ДФС У ДОН ОБЛ(ВОЛОДАРСЬКЕ ВIД-НЯ):
Ідентифікаційний код органу: 39885059;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 06.09.2010;
Номер взяття на облік: 21459

МАНГУСЬКА ОДПI ГУ ДФС У ДОН ОБЛ(ВОЛОДАРСЬКЕ ВIД-НЯ):
Ідентифікаційний код органу: 39885059;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 03.09.2010;
Номер взяття на облік: 05-08-03-0724
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 05-08-03-0724;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 23
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою Телефон 1: +380629473041