Донецький окружний адміністративний суд

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 серпня 2012 р.                                                                        Справа № 2а/0570/5165/2012

Донецький окружний адміністративний суд у складі колегії суддів:
головуючого судді - Стирана В.В.,
суддів - Бойка М.І., Зінченка О.В.,
при секретарі - Тютюннику М.О.,
за участю:
представника позивача - Кудицької Н.О.,
представника відповідача - не з'явився,
представник третьої особи 1 - не з'явився,
третя особа 2 - не з'явилася,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом первинної профспілкової організації Макіївського металургійного технікуму Вільної профспілки освіти і науки України до Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, Макіївський металургійний технікум, директор Макіївського металургійного технікуму ОСОБА_2, про визнання протиправною бездіяльності у прийнятті рішення про розірвання трудового договору з директором ОСОБА_2 та її звільнення з посади, зобов'язання прийняти рішення,

ВСТАНОВИВ :

Позивач 27 квітня 2012 року звернувся до суду із позовом до Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України про визнання протиправною бездіяльності у прийнятті рішення про розірвання трудового договору з директором ОСОБА_2 та її звільнення з посади, зобов'язання прийняти рішення.

Ухвалою суду від 05 червня 2012 року до участі у розгляді справи в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, залучено Макіївський металургійний технікум та директора Макіївського металургійного технікуму ОСОБА_2.

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

м. Жмеринка, вул. Образцова, 6, 23100, (04332) 5-11-20

ПОСТАНОВА

28.08.2013

Суддя Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області Саландяк О.Я., розглянувши матеріали, що надійшли від територіальної державної інспекції з питань праці у Вінницькій області про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1, 24.09.1954 р.н, уродженця см. Онахай Заїграївського району республіки Бурятія, паспорт серії АА408047, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, мешканця та зареєстрованого ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянина України, працюючого начальником відокремленого підрозділу «Вагонна дільниця ст. Жмеринка»,

заст.41 ч.І КУпАП,-

встановив:

ОСОБА_1 працюючи начальником відокремленого підрозділу «Вагонна дільниця ст. Жмеринка» допустив порушення законодавства про працю, що є його обов»язком, відповідно до ст. 141 КЗпПУ, не виконавши вимоги ст.ст. 250, 251 КЗпП України, внаслідок чого не забезпечив перерахування коштів на рахунок ВПЗУ ВД-2 у розмірах, не менше, ніж 0,3% фонду оплати праці на культурно-масову, фізкультурно-оздоровчу роботу, починючи з травня по час складання протоколу, а також допустив порушення тижневого строку розгляду звернення голови ВПЗУ ОСОБА_2 від 03.04.2013 року №149, яке розглянуто лише 21.06.2013 року.